NL | ENG | DE

Uitgangspunt is ontwikkeling van biggendarmen

Bij conventionele biggenvoerprogramma’s zien we vaak een abrupte overgang van zeugenmelk naar droogvoer, zonder rekening te houden met darmgezondheid en de overgang naar - voor de big nieuwe - plantaardige grondstoffen. Dit heeft enerzijds een verminderde opname van nutriënten tot gevolg en anderzijds vervalt op dat moment een belangrijke darmfunctie, namelijk de natuurlijke barrière om ziektekiemen te neutraliseren.

Een geleidelijke overgang van zeugenmelk naar vast (plantaardig) voer is daarom bijzonder essentieel. Onze Opticare-voeders zijn hier speciaal op afgestemd. Uitgangspunt voor de ontwikkeling van het concept is de biggendarm en de ontwikkeling die de darmen door moeten maken om plantaardig voer te verteren. U merkt aan de biggen dat ze normaal blijven doorgroeien en weerbaarder zijn tegen streptokokken en E-coli en er veel minder oorrandnecrose optreedt.

Ervaar de kwaliteit van Opticare en doe de proef op de som. Onze slogan is niet voor niets ‘Misschien wel beter dan moedermelk’. De Opticare producten zijn te gebruiken in de kraamstal, bij geleidelijk spenen en in rescuedecks.

Contact:
Tel: +31 (0) 486 416 298
Mob: +31 (0) 630 159 412
E-mail: philip@swinco.nl

LinkedIn