NL | ENG | DE

Wat doet u met informatie?

De bekende uitspraak meten is weten kent u wel. Wij van Swinco voegen hier nog een extra dimensie aan toe: meten is managen. Want dat is waar het uiteindelijk om gaat. Niet het weten is belangrijk, maar wat ga je met de informatie doen. Zelf het stuur in de hand nemen en steeds verder bijsturen naar het optimale punt in uw bedrijfsvoering: dat is het doel.

Omdat de varkenshouderij steeds complexer wordt, de marges minimaal zijn en het aantal parameters om het bedrijf te optimaliseren toeneemt (big data), zijn goede adviseurs belangrijk, ja zelfs cruciaal voor de toekomst van uw bedrijf. Wij zijn ons terdege bewust van die adviesrol en willen die graag, samen met u, invulling geven.

De adviseurs van Swinco hebben jarenlang ervaring in de nationale en internationale varkenshouderij. Weten wat belangrijk is om te overleven in een internationaal speelveld van varkenshouders is bijzonder belangrijk. Onze kennis delen we daarom graag met u zodat u de beste prestatie kunt leveren op uw bedrijf.

Contact:
Tel: +31 (0) 486 416 298
Mob: +31 (0) 630 098 926
E-mail: mark@swinco.nl

LinkedIn